Author logo Crussis logo

Akce Šlápni do toho

16.5.2022

Nenechte si ujít odpoledne věnované cyklistice

Nenechte si ujít odpoledne věnované cyklistice

Šlápni do toho u Junioru

Město Příbram se v letošním roce aktivně zapojilo do projektu Do práce na kole. V rámci této akce pořádá ve čtvrtek 19. května cykloodpoledne, které je určeno všem malým, středně velkým i velkým cyklistům.

Jsme hrdým partnerem této akce. A na co se můžete těšit?

- SERVIS ZDARMA - ano, postaráme se o vašeho parťáka a je nám jedno, jaké je značky. Servis provedeme pouze za cenu potřebného materiálu, za práci si nevezmeme ani korunu (pochopitelně zvládneme na místě jen běžný servis, na ten větší máme specializovaný servis v Sedláček Author Bike Centru)

- OTESTUJTE ELEKTROKOLO, KTERÉMU PROPADL I JARDA JÁGR - elektrokolům rozumíme. Přivezeme vám parádní kousky, z kterých nebudete chtít sesednout :)

- KDO RADŠI KLASIKU, TEN SE MŮŽE TĚŠIT NA JÍZDNÍ KOLA - jsme specialisti na jízdní kola Author. Skladem jich máme opravdu dost, takže co třeba motivovat špunty, aby ještě "zamakali" na vysvědčení. Kolo by byla super odměna za celoroční dřinu v lavici.

- KOLOBĚŽKOVÝ BOOM - pro vyznavače módních trendů i zdravého životního stylu dovezeme koloběžky. 

- DOPROVODNÝ PROGRAM PRO DĚTI

Šlápni do toho je název čtvrtečního setkání u příbramského Junior klubu, které je naplánováno v čase od 16 do 19 hodin. „Na akci se můžete dostavit přímo, nebo se zúčastnit plánované cyklovyjížďky s místostarostou. Zájemci o společnou vyjížďku se sejdou u kavárny Upekla, odkud se v 15 hodin vydají na cestu městem. Akce je propojena s projektem Do práce na kole – účastníci projektu vědí, že každé z měst má při akci své partnery pro aktivitu S trikem do práce. To znamená, že u těchto partnerů každý účastník, který přijede v triku letošního projektu Do práce na kole, má připraveno malé pohoštění. Při čtvrteční vyjížďce se plánuje zastavení u těchto partnerů,“ zve koordinátorka městské mobility Martina Nuslová.

Připraven také program pro rodiny s dětmi. Celým odpolednem bude provázet moderátor Marcel Forejt. Pro návštěvníky akce bude možnost občerstvení a zázemí v Junior klubu.

Více informací se dozvíte na oficiálním webu Města Příbram.

Čeká nás zkrátka akční odpoledne a my se na vás moc těšíme.

Můžeme vám pomoci něco najít?