Author logo Crussis logo

Proč pořídit dětem koloběžku?

28.10.2022

Protože je bude bavit :-) A znáte všechna "plus" dětských koloběžek?

Protože je bude bavit :-) A znáte všechna "plus" dětských koloběžek?

1. Jízdu na koloběžce zvládne opravdu každý

A jak to? Protože jízda na koloběžce je snadná. Zvládne ji tak každé dítě, to vaše nevyjímaje 🛴 Důležité je si ale uvědomit, že každé dítě je jiné. Proto se bude lišit i věk, kdy děti vyspějí a zesílí natolik, aby mohly naskočit na koloběžku. Doporučujeme s jízdou na koloběžce začít až ve čtyřech letech anebo později. Do té doby si většina prcků vystačí s odrážedlem

2. Koloběžka je vynikající příprava pro jízdu na kole

Věděli jste, že jízda na koloběžce rozvíjí motoriku, cit pro rovnováhu a přináší radost z pohybu na čerstvém vzduchu. Zvládnutí rovnováhy a vizuálně motorické koordinace (propojení oka a ruky) děti hravě připraví pro jízdu na kole 🚲

3. Děti si zlepší fyzickou kondici a ani o tom nevědí :)

Jízdou na koloběžce si děti zlepší fyzickou kondici. Lépe budou vnímat své tělo i psychickou pohodu, kterou jim pohyb přináší. Budou mít lepší náladu, větší chuť k jídlu, víc energie na domácí úkoly apod. 

Vyberte dětem vysněnou koloběžku Yedoo

4 590 Kč
3 793 Kč bez DPH
Na dotaz
4 990 Kč
4 124 Kč bez DPH
Na dotaz
5 590 Kč
4 620 Kč bez DPH
Na dotaz
4 590 Kč
3 793 Kč bez DPH
Na dotaz
4 590 Kč
3 793 Kč bez DPH
Na dotaz

4. Výborný dopravní prostředek

Koloběžka je výborný dopravní prostředek a způsob, jak se vyhnout přecpanému metru, autobusům a tramvajím. Koloběžka urychlí cestu na hřiště, za kamarádem, do školky a školy.

5. Znalosti a dovednosti

Děti získají spoustu užitečných znalostí z mechaniky a dopravních předpisů. Nenucenou formou se naučí, jak nafouknout kolo, zjistí, proč pěkně nahuštěné kolo jede lehčeji, jak fungují brzdy, proč se při brždění zahřívají, co je to setrvačnost, valivý odpor apod..

6. Báječný parťák

S koloběžkou, i když budou venku jezdit sami, se nebudou nikdy cítit osamělí. Koloběžka se pro ně stane báječným parťákem pro imaginární dobrodružné výpravy, policejní zásahy či výlety do jiných dimenzí. 

Koloběžka - čirá radost z pohybu

Koloběžka - čirá radost z pohybu

Jízda na koloběžce je jednou z aktivit, která určitě stojí za vyzkoušení. Dětem se líbí, že při ní nejde o žádné výkony, ale o čirou radost z pohybu. 

S koloběžkou budou děti zkrátka šťastnější, zdravější, samostatnější, svobodnější i zodpovědnější. Koloběžka také dětem pomůže najít si nové kamarády a užít si s nimi společnou legraci.

A rodiče navíc ocení, že kvalitní koloběžky přežijí i několik generací dětí. Máme sami vyzkoušeno ✨

VYBERTE DĚTEM BEZVA PARŤÁKA

 

Koloběžky v akci

Kdybyste potřebovali poradit s výběrem nejlepšího parťáka, napište nám ...

Beru na vědomí, že na základě odeslání tohoto kontaktního formuláře může dojít ze strany společnosti Sedláček s.r.o. ke zpracování mých osobních údajů v tomto formuláři uvedených, Viz. Ochrana osobních údajů.

Odesláním souhlasím, aby společnost Sedláček s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

Můžeme vám pomoci něco najít?